Nieuwsbrief december 2022

dec2022 hvk

 

Nieuwsbrief december 2022

Beste Huurders,

De Huurders Vereniging Kerkrade, sluit het jaar 2022 af met een goed gevoel.

Ondanks dat wij helaas nog met te weinig bestuursleden zijn, hebben wij enkele Bewoners Commissies in complexen kunnen oprichten, waar wij in 2023 verder contact mee zullen houden om zo op de hoogte te kunnen blijven van wat er speelt in uw wijken, buurten en complexen.

Ook in de Feldbiss zijn we actief om samen met de bewoners mee te denken om de grote renovatie in deze bijzondere wijk tot een goed einde te brengen.

Het bestuur heeft info boekjes gemaakt voor de bewoners in de complexen met algemene informatie over o.a. HEEMwonen en andere belangrijke instanties. Er zijn al verschillende complexen hiermee voorzien en over het algemeen is men zeer enthousiast. In deze infoboekjes staan ook tips opgenomen om energie te besparen in uw woning, naar voorbeelden vanuit het bestuur. Deze infoboekjes zijn op aanvraag te krijgen bij ons op kantoor.

De winter heeft al gezorgd voor de nodige koude dagen en helaas zijn er nog te veel bewoners die moeten wonen in slecht geïsoleerde woningen. Zij kunnen o.a. gebruik maken van informatie die de Voorzieningenwijzer verstrekt. Welke mogelijkheden er zijn voor de bewoners op materieel gebied, zoals eenvoudig isolatiemateriaal en op financieel gebied met een mogelijke financiële vergoeding

Wij, de Huurders Vereniging, zijn nog steeds op zoek naar nieuwe mensen om ons enkele uren te ondersteunen met onze activiteiten, het komt u zelf en alle bewoners ten goede.

Het jaar 2023 gaan wij weer met goede moed verder om er nog een succesvollere Huurders Vereniging van te maken.

Wij wensen U, Uw partners, huisgenoten en familie Fijne Feestdagen en een goede gezondheid in het nieuwe jaar.

Met vriendelijke groeten,

Huurders Vereniging Kerkrade.

dec2022 kerst

Contact met ons:

Locatie
Hoofdstraat 41-b
6461CM KERKRADE
Telefoon: 045 8888042
Mobiel: 06-44818872
E-mail: info@hvkerkrade.nl

Spreekuur

Bezoekadres na afspraak op  dinsdag- en donderdagmorgen van 10.30 uur – 12.30 uur

Hoofdstraat 41 B 6461 CM Kerkrade.

Plannen