Wijkvisies

hvk1

Geachte huurders van HEEMwonen.

Wij als huurdersvereniging Kerkrade, zetten ons in om uw belangen te behartigen bij de corporatie HEEMwonen en gemeente Kerkrade.

Om deze taken naar behoren te kunnen uitvoeren hebben wij uiteraard uw steun en mening nodig over verschillende onderwerpen.

Zo is HEEMwonen samen met ons als huurders vereniging bezig met het maken van nieuwe wijkvisies, ideeën om uw wijk etc aantrekkelijker te maken. Uw mening is hierin zeer belangrijk en kunnen wij dan goed gebruiken bij het maken van prestatie afspraken met corporatie en gemeente.

Om die reden, ontvangen wij graag van u antwoorden op de vragen die hieronder worden gesteld .

Deze vragen worden indien mogelijk via de digitale weg gesteld, maar ook via dit formulier in uw brievenbus of eventueel via een persoonlijk gesprek.

U kunt de vragen vervolgens schriftelijk of per e-mail beantwoorden , deze opsturen of op de hieronder aangegeven adressen bezorgen.

Het formulier kunt u HIER downloaden